Escola de Menors

Escola de Menors

Juga a pàdel amb el cap!!

Sabem de les extraordinàries possibilitats educatives que pot aportar la pràctica regular d’activitats físiques i esportives en els nostres nens quan aquestes s’organitzen i estructuren des d’un punt de vista educatiu.

Ens agrada el pàdel i molt! Però en un context de pràctica caracteritzat pel respecte, la igualtat i l’esforç; on la competició es converteix en una eina fantàstica d’aprenentatge, de responsabilitat, de cooperació i de tolerància. Una escola no hi cap cap tipus de violència i que aposta pel joc net. Un espai de cooperació, comunicació i diversió tot en un entorn segur i saludable.

En coherència amb aquesta visió integral, apostem per una proposta metodològica de pàdel en iniciació que fuig de l’ensenyament de les habilitats abstractes i descontextualitzades. Els professionals que acompanyarem els aprenentatges dels seus fills/es estem dissenyant activitats d’aprenentatge basades en models comprensius, el TGfU (Teaching Games for Understanding), els models estructural-funcionals i l’enfocament constructivista vertical.

Si et vols apuntar a aquesta escola, et pots dirigir a la recepió de Ekke on t’indicaran tots els detalls

902 11 05 22

padel@ekke.es